Søg:  

 

 

 

 

 

Garden Living Fair og oplevelser i Fredensborg 5.-7. august 2016

Årets have og livsstilsudstilling, Garden Living Fair er for første gang flyttet ind ved Langedammen og i den gamle biograf, Jernbanegade 4 i Fredensborg.

Blomsterkunstneren Mogens Grønbech, kendt fra store blomsterudsmykninger bl.a. i forbindelse med store royale begivenheder - i København og Det Kgl. Teater, Slotskoncerter og store centerudsmykninger - kaster - med eksempler på sine kunstværker, skabt af naturens materialer - glans over udstillingen med værker fra Grønbechs Grønne Univers. Et Univers, der til daglig kan opleves på ”Knolden” på Fyn ved Fåborg, hvor Mogens Grønbech har slået sig ned i det skønnekuperede landskab med udsigt ud over det fynske øhav.

 I Kulturhuset den Gamle Biograf præsenterer Fredensborg Ny Kunstforening en række inspirerende værker - malerier og skulpturer – alt inspireret af blomster, natur og livet omkring os.

På arealet nede foran Langedammen er mange forskellige bud på ting til haven, bl.a. håndsyede hængekøjer og solsejl, fuglekasser med fotomulighed og drivhuse i plast, højbede med overdækning og ting til haven og dit velbefindende. Nemt fundament til terrasser. Mød manden, der lærer os at slå med le igen, økologiske krydderurter og dejlige planter som f.eks. hosta, duftpelargonier og meget mere.

Nyd sommeren med et måltid asiatisk mad, en pandekage med is eller nogle af de andre lækkerier, der er mulighed for at smage på fra nogle af standene på området. 

Der er gratis adgang til udstillingen, der holder åbent kl. 10.00-17.00, 5.-7. august 2016. Parker bl.a. bilen på parkeringspladser på Rosingsvej i Fredensborg.

Fredensborg Slot holder åbent for besøg alle dagene. Kom indenfor på Slottet og se den private have på rundvisninger. Rundvisninger kl.12.30-16.00. Varighed 90 min. Pris voksne kr. 90, unge mellem 6 og 17 år kr. 40. børn under 6 år gratis. Billetter købes ved billetsalget ved Fredensborg Slot.  I samme periode er der gratis adgang til Den Reserverede Have med urtegård og orangeri kl. 9-17.